Perhe - Lifestyle - Koti

PÄIVÄT, JOTKA LIPUVAT OHITSE

| On
perjantaina, marraskuuta 24, 2017
Meillä on tällä viikolla lomailtu perheen kesken, kun isimies on vietellyt säästössä olleita isyyslomapäiviään. Viikko on vierähtänyt aivan liian nopeaa, mutta onneksi viikonlopun päivät ovat vielä edessä. Kovin lomalta tämä ei meistä kyllä ole tuntunut, sillä paljon on ollut asioita hoidettavana mm. asuntoasioihin liittyen. Joka tapauksessa on ollut ihanaa nauttia yhteisistä aamupaloista, kävelylenkeistä ja kahvihetkistä. Laatuaikaa parhaimmillaan.

Ajankulku on ehkä yksi kliseisimmistä vauvavuoteen yhdistettävistä tekijöistä, mutta totta se on. En muista olisiko aika kulunut näin nopeaa silloin, kun viikot vierähtivät töissä. Tuntuu, että päivät vain lipuvat ohitse, eikä niistä saa otetta. Jouluunkin on enää tasan kuukausi ja meillä on vielä niin paljon tekemistä ennen sitä. Mutta päivä kerrallaan. Onneksi tuo pieni neiti muistuttaa olemassaolollaan päivittäin siitä, kuinka tärkeitä nämä ohi lipuvat hetket ovat. 


Kuva: Oliver Cole on Unsplash

Palaillaan viikonloppuna taas muiden juttujen pariin. Sitä ennen tunnelmallista perjantai-iltaa sinulle. Lähdittekö muuten tämänpäiväiseen kulutushysteriaan mukaan?

"In Finland we have Black Friday too. Every friday from October to March..."

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti